Welkom bij JOB housing
JOB Housing is een professioneel bedrijf met de juiste kennis en ervaring op gebied van  huisvesting voor korte of langere tijd van (buitenlandse) arbeidskrachten en particulieren.
De activiteiten zijn gestart in 1998 in Oost Nederland en inmiddels landelijk uitgebreid. Medio 2006 is een samenwerkingsverband tussen diverse ondernemers, detacheer/uitzendorganisaties en onroerend goed investeerders omgezet naar de huidige vennootschap.

Momenteel worden er door JOB Housing in meer dan 75 panden 3200 EU-flexkrachten door heel Nederland gehuisvest.

U als detacheer/uitzendorganisatie en uw opdrachtgever zijn er bij gebaat als uw (buitenlandse) arbeidskracht uitgerust en vol inzet aan de slag gaat. Dit kan enkel en alleen bij kwalitatieve huisvesting. Een woonomgeving waarin men zich ook thuis kan voelen. JOB Housing kan door haar gespecialiseerde wijze van het beheer van facilitaire voorzieningen voor u daarin volledig zorg dragen.
Wij trachten om zo snel en gericht mogelijk in te spelen op uw vraag naar huisvesting in een bepaalde regio of plaats. Tevens kunnen wij het transport van uw arbeidskrachten naar de werkvloer verzorgen.

U als vastgoedeigenaar kan profiteren van onze spilfunctie. JOB Housing kan namelijk de complete verhuur met het beheer en verbouw van uw vastgoed voor u verzorgen. Daarnaast beschikken wij over diensten zoals, verhuur meubels/inrichting, huismeesterschap, technische dienst en interieur verzorging. Wij praten u vrijblijvend bij over wettelijke regelingen, bekijken uw panden en de ruimtes om de maximale huurprijs vast te stellen en bespreken met u de gewenste werkwijze.

Mocht u als vastgoedeigenaar uw pand willen verkopen behoort dit ook tot de mogelijkheden. Meer informatie zie JOB Pand Exploitatie.

Bel vrijblijvend 0485-313371 of stuur ons een e-mail info@jobhousing.nl